top of page

De danske piger klar til VM


Årets VM for kvinder bliver sparket i gang, når MXGP-feltet i weekenden indtager Trentino i Italien. Som altid bliver det rigtig spændende, ikke mindst fordi vi har to danske deltagere med. Sara Andersen og Line Dam Nielsen er klar til at forsvare de rød/hvide farver, og vi tog derfor en snak med dem begge to, om hvordan de håber weekenden kommer til at forløbe. Her er hvad de svarede.

Sara Andersen: "I weekenden håber jeg på en top 10, da jeg gerne vil lave stabile heats i top 10 hele sæsonen. Det er længe siden jeg har set de andre piger køre, så jeg ved ikke helt hvor jeg ligger, men en top 5 kunne være helt perfekt. Jeg vil bare gøre mit bedste og så må vi se hvordan det går."

Line Dam Nielsen: "Jeg håber på at få den bedst mulige start til VM i denne weekend, men det er svært at sige hvad man forventer. Jeg ved ikke hvor godt de andre damer er forberedt og hvor hurtigt de kører. Men jeg vil ihvertfald gøre mit bedste og forhåbentligvis komme herfra, med nogle gode resultater og gode heats på cyklen"

Vi ønsker alle danskerne i Trentino held og lykke, og vi følger selvfølgelig det hele tæt!

Foto: Klaus Rasmussen / Per Schjødt

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page