top of page

Flot TKO-kval og danske point!


Fjerde afdeling af VM i motocross køres i Italien, på banen i Pietramurata, og der er flere danskere på pletten. De gjorde det alle godt, da der i dag blev kørt kvalifikation, og første heat for både EMX125-klassen og VM for kvinder.

Men lad os starte med den store klasse, for tvekampen imellem Jeffrey Herlings og Antonio Cairoli har efterhånden nået et vanvittigt niveau - kun tre afdelinger inde! Cairoli tog sejren sidst, og kom derved op på siden af Jeffrey i den samlede stilling, men i dagens kvalheat, var der ingen der kunne hamle op med The Bullet. Herlings vandt foran Cairoli, og vælger derfor bom først i morgen.

I MX2 skulle Thomas Kjer Olsen forsøge at sikre sig det bedste udgangspunkt til morgendagens heat, og den danske stjerne, beviste at han mestre alle underlag. Med en andenplads, er TKO klar til heatene i morgen, med en fænomenal position på bommen. Jorge Prado vandt heatet, imens Thomas Covington tog tredjepladsen.

VM for kvinder blev også sparket i gang, og der var point til begge danske piger i dag! Line Dam Nielsen kæmpede sig ind i top 10 i dagens enlige heat, imens der var en plads som nummer 14 til Sara Andersen. Pigerne har et heat igen i morgen.

Magnus Smith måtte igen igennem Last Chance for at være klar til heatene i EMX125, men det danske stjernefrø, klarede skærene, og kom afsted fra heatet med en plads som nummer 29, samt en god portion erfaring. Der er også et heat til Magnus igen i morgen.

Du kan finde alle resultater fra dagen her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page