top of page

Nyt team-setup og god sæsonstart for JØ Honda Racing


Mens de fleste kørere bruger off-season til at optimere konditionen og for nogens vedkommende træne lidt under varmere himmelstrøg, tænker mange team-ejere over hvordan deres hold skal skrues sammen til den nye sæson. For Jens Ø’s vedkommende har det resulteret i både et nyt navn, nye kørere og ikke mindst et anderledes team-setup.

De fleste teams gør brug af samarbejdspartnere og sponsorere, og JØ har i en del år haft et godt samarbejde med Autoforum Silkeborg, deraf navnet JØ/ARTS Racing Team. Til denne sæson har et nyt fokus for Autoforum Silkeborg, med et mindre engagement i MX, betydet at de ikke længere er primær samarbejdspartner for teamet. Dertil ønsker Jens at cementere det gode samarbejde med importøren, der tilmed værdsætter JØ’s store og mangeårige indsats for at profilere Honda indenfor MX-sporten, og det har ført til teamet's nye navn til 2018-sæsonen: JØ Honda Racing.

Til forskel fra tidligere, hvor teamet har satset primært på A-kørere, er der for 2018 et bredere fokus. I korte træk betyder det at hele team-indsatsen nu deles ud på flere niveauer, dvs. stadig A-kørere, men i lige så høj grad B og C-kørere. Baggrunden for dette skifte forklarer Jens Ø her:

”Det er klart at A-DM er den største publikums og sponsormagnet, men et 100% fokus på eliten afskærer os fra at udvikle alle de andre talenter i sporten. Vi tog lidt hul på dette setup sidste år, og bemærkede en positiv effekt for både kørere og team-ånd. Det er derfor vi gør det 100% i denne sæson.”

JØ Honda Racing’s kørere i 2018 er:

− Mathias Tang #124 (A-MX2)

− Lucas Ankjær #58 (A-MX2)

− Oliver Kanstrup #340 (A-MX2)

− Frederik Goul #422 (A-MX1)

− Jesper Kjær Jørgensen #3 (OB A30+)

− Caspar Ankjær #57 (B-MX1)

− Magnus Ø #606 (B-MX1)

− Kasper Erdmann #378 (B-MX1)

− Rasmus Bemberg #257 (B-MX1)

− Steffen Knudsen #474 (B-MX2)

− Kasper Stæhr #449 (B-MX2)

− (C-kørere offentliggøres i løbet af april)

Sæsonstart over forventning

Årets første DM-løb i Slagelse gav teamet en fantastisk sæsonstart, der lover godt for både kørere og for Honda.

I MX1 var Magnus Ø. dagens stjerne! Han var hurtigst i kval’en og kørte 2 klare heatsejre hjem med stor afstand til resten af feltet. Trods manglende køretræning i 10 måneder grundet en knæskade, kan vi nu roligt kalde Magnus for 100% kampklar!

Casper A. var også rigtig godt med, og kørte i begge heat hurtigste omgangstid + 2 andenpladser hjem.

Kasper E. sluttede på en flot 4. plads på dagen og Rasmus B. kørte en samlet 14. plads hjem.

MX2-klassen var vild og intens som altid, og teamets 3 kørere måtte kæmpe hårdt for placeringerne. Ud af de 51 fremmødte kørere i klassen blev Steffen K. nr. 27 og Kasper S. nr. 33.

Hele teamet ser nu frem til første afdeling af OB DM i den kommende weekend, og naturligvis til første afdeling af A DM i slutningen af måneden.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page