top of page

Syv danskere til start i Portugal


Weekenden nærmer sig, og med den, femte afdeling af årets VM i motocross. Det er Agueda i Portugal, vi vender tilbage til, og heldigvis for os her nordpå, så er der over en håndfuld danskere med når det går løs! Vi har fundet startlisterne til dig, så du selv kan tage et kig.

For Thomas Kjer Olsen skal ud og revanchere sig, efter et uheldigt GP i Italien, og vi håber selvfølgelig, at det nu må være Thomas' tur til at have alt heldet på sin side.

I VM for kvinder er både Line Dam Nielsen og Sara Andersen på pletten igen, hvor de begge to, skal forsøge at sætte to gode heat sammen, efter at de beviste, at de sagtens kan være med i top 10 i Trentino.

Og så er det også blevet tid til anden afdeling af EMX250, hvor Mikkel Haarup vender frygteligt tilbage! Desværre missede Mikkel hele første afdeling, og starter derved i et hul, men det betyder også, at danskeren kan køre sig helt ud. Vi glæder os til at se hvor han er! Med sig på bommen har han Glen Meier, Bastian Bøgh Damm og Nichlas Bjerregaard, der alle gjorde det godt i Red Sand. Vi håber på masser af dansk succes i EMX250!

Desuden har der været lidt rygter rundt omkring på nettet, omkring regn og aflysning i Portugal, men vi snakkede med banebygger Greg Atkins i aftes, og han var meget optimistisk og sagde at der aldrig har været snak om aflysning.

Foto: Youthstream 2018 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page