top of page

Sne over Minneapolis


Der lå sne over Minnesota, da den amerikanske serie i supercross, rykkede ind i Minneapolis i går. Det var samtidig også tid, til den endnu afdeling med det nye Triple Crown format - hvor der skulle køres tre kortere finaler, der så blev lagt sammen. Vi har resultater og video til dig.

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450 Class

Eli Tomac vandt igen i Minneapolis, efter de tre finaler, og derved bragte han sit samlede antal af sejre i serien op på syv. Han er dog stadig kun nummer tre i tabellen. Jason Anderson tog andenpladsen i Minneapolis, og med tre afdelinger igen, ser det ud som om at El Hombre kan cruise sig til sin første 450-titel, ligesom han har kunnet det meste af sæsonen. Marvin Musquin tog sig af tredjepladsen på dagen, og er fortsat nummer to i tabellen.

Resultat, Minneapolis:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Jason Anderson - Husqvarna

3. Marvin Musquin - KTM

4. Justin Brayton - Honda

5. Justin Barcia - Yamaha

6. Weston Peick - Suzuki

7. Tyler Bowers - Kawasaki

8. Blake Baggett - KTM

9. Christian Craig - Honda

10. Dean Wilson - Husqvarna

Samlet:

1. Jason Anderson - 311p

2. Marvin Musquin - 272

3. Eli Tomac - 246

250 East Class

Der var også gang i løjerne i den lille klasse, men med en sejr i den sidste finale, lykkedes det Jeremy Martin at tage sejren i Minneapolis, og henvise Zach Osborne til andenpladsen. Zacho er dog fortsat i spidsen i tabellen, hvor han har et fornuftigt forspring, inden de sidste to afdelinger. Jordon Smith tog tredjepladsen på dagen, imens styrt kostede for Austin Forkner.

Resultat, Minneapolis:

1. Jeremy Martin - Honda

2. Zach Osborne - Husqvarna

3. Jordon Smith - KTM

4. Sean Cantrell - KTM

5. Anthony Rodriguez - KTM

6. Josh Osby - KTM

7. Brandon Hartranft - Yamaha

8. John Short - Yamaha

9. Thomas Ramette - Yamaha

10. Austin Forkner - Kawasaki

Samlet:

1. Zach Osborne - 154p

2. Jordon Smith - 142

3. Jeremy Martin - 138

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page