top of page

Positiv weekend i Holland for Skovgaard

Nikolaj Skovgaard har lavet sin forberedelse på 2-takteren op til 2018, men nu er han tilbage 4-takteren, som han var i ilden på, til ONK i Holland i weekenden, hvor der blev kørt på Westerbork. Danskeren har sendt os en update efter løbet, som du kan læse her.

Nikolaj Skovgaard: "Banen havde virkelig dybe riller, allerede i kvalen, men min bedste tid rakte til en plads som nummer 10, det var okay. Jeg fik ikke den bedste start i første heat, fordi ham der holdt til højre for mig, kørte ind i mig, så der var lidt arbejde forude. Da jeg så styrtede på tredje omgang, gjorde det ikke tingene lettere, men jeg formåede at køre mig fra en plads som nummer 22, op til ottendepladsen over stregen. Jeg fik en bedre start i andet heat, og lå længe nummer 10, men jeg havde et par gode fights imod slutningen af heatet, og endte som 8'er igen. Det gav en samlet placering som nummer 7, efter en god dag, på en meget vanskelig bane."

Der var flere danskere til start i Holland, og du kan finde alle resultaterne her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1510987

Næste opgave for #365, bliver de svenske mesterskaber i den kommende weekend i Saxtorp, inden DM starter om under to uger! Der er bud efter mange af de hurtige danskere i weekenden der kommer, hvor ADAC MX Masters også sparkes i gang.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page