top of page

Point, hårdbane og havudsigt


Det spektakulære i udsigten fra banen i Orlyonok kunne der ikke pilles ved, da det russiske GP rullede afsted på kanten af Sortehavet i dag. Og de to danskere der var på pletten, kæmpede det bedste de havde lært.

MXGP

Men vi starter med den store klasse, for der blev kæmpet over hele linjen - og så var der alligevel noget nyt i front til sidst. Sidste gang Clement Desalle vandt et GP, var for 10 måneder siden, da vi gæstede Rusland sidst, og i dag var han så på pletten igen. The MX Panda sikrede Kawasaki sejren, og henviste derved Jeffrey Herlings til andenpladsen, imens Antonio Cairoli blev nummer tre. Romain Febvre og Tim Gajser lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Rusland:

1. Clement Desalle - Kawasaki

2. Jeffrey Herlings - KTM

3. Antonio Cairoli - KTM

4. Romain Febvre - Yamaha

5. Tim Gajser - Honda

6. Gautier Paulin - Husqvarna

7. Julien Lieber - Kawasaki

8. Jeremy Seewer - Yamaha

9. Alessandro Lupino - Kawasaki

10. Arminas Jasikonis - Honda

Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 286p

2. Antonio Cairoli - 263

3. Clement Desalle - 212

MX2

Thomas Kjer Olsen styrtede under mandagens kvalheat, men han formåede alligevel at blande sig i toppen under dagens heat. Desværre rakte det "kun" til en plads som nummer fem på dagen. Sejren gik i stedet til Pauls Jonass, der trak begge heatsejre hjem, foran Jorge Prado. Ben Watson kom på podiet for første gang, imens også Michele Cervellin kilede sig ind foran Thomas.

Thomas Kjer Olsen: "Jeg gjorde mit bedste for at sikre podiet i dag, og til sidst, var det kun et enkelt point, der splittede mig fra top 3. Banen i Rusland gav os ikke mange muligheder for at overhale, og der var kun få linjer de fleste steder på banen. Alt i alt, så er jeg glad for at jeg fik samlet nogle point til mesterskabet. Jeg er stadig 3'er i tabellen, og der er lang vej endnu. Nu ser jeg frem til GP'et i Letland om to uger!"

Resultat, Rusland:

1. Pauls Jonass - KTM

2. Jorge Prado - KTM

3. Ben Watson - Yamaha

4. Michele Cervellin - Honda

5. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

6. Calvin Vlaanderen - Honda

7. Stephen Rubini - KTM

8. Jed Beaton - Kawasaki

9. Jago Geerts - Yamaha

10. Iker Larrañaga - Husqvarna

Samlet:

1. Pauls Jonass - 266p

2. Jorge Prado - 246

3. Thomas Kjer Olsen - 219

Mikkel Haarup var igen i aktion i EMX250-klassen, hvor han kom miserabelt fra start, men alligevel formåede at køre sig op som nummer 10 over stregen. Det gav en placering som nummer 11 i GP'et, der blev vundet af Nicholas Lapucci.

Du kan finde alle resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page