top of page

Seerrekord og drama i Utah


Med alt det der skete her til lands i weekenden, så kom vi let og elegant henover næstsidste afdeling af det amerikanske mesterskab i supercross. Og det var egentlig lidt synd, for der skete ting og sager, ligesom også en anden nyhed, fik smilene til at rulle her på redaktionen. Efter afdelingen i Salt Lake City i lørdags, meldte Fox Sports nemlig ud, at det var den mest sete afdeling af AMA Supercross nogensinde. Stik lige den ned i underdrengene på en der påstår at motocross er stagneret.

Du kan finde alle heat fra Salt Lake City her: http://offroadvideos.org/ama-supercross-round-16-salt-lake-city-2018/

(Skulle du ikke have set resultaterne endnu, så scroll ikke for langt ned.)

450 Class

Allerede tidligt på sæsonen, sørgede styrt og skader for, at Jason Anderson indtil nu, har kunnet cruise stille og roligt imod titlen. Samtidig har det været en kamp for at indhente det forsømte for Marvin Musquin og Eli Tomac. Det har dog været en ulige kamp mod tiden, og i Salt Lake City så det ud som om, at El Hombre skulle fejres som mester - én afdeling inden afslutningen. Men sådan skulle det ikke gå. Et styrt i finalen og en tur i pitten med smadret hjul, gav nemlig Anderson sølle 6 point til tabellen. Da Musquin samtidig vandt, så har franskmanden altså stadig en teoretisk chance, for at snuppe mesterskabet til sidste afdeling i Las Vegas. Eli Tomac blev 2'er i finalen, imens Blake Baggett tog tredjepladsen, på en ellers kaotisk aften.

Resultat, Salt Lake City:

1. Marvin Musquin - KTM

2. Eli Tomac - Kawasaki

3. Blake Baggett - KTM

4. Christian Craig - Honda

5. Justin Barcia - Yamaha

6. Justin Brayton - Honda

7. Weston Peick - Suzuki

8. Benny Bloss - KTM

9. Vince Friese - Honda

10. Tyler Bowers - Kawasaki

Samlet:

1. Jason Anderson - 338p

2. Marvin Musquin - 324

3. Eli Tomac - 292

250 West Class

Tingene spidser også til i de små klasser, der også er meget tæt på en afgørelse. I Salt Lake City kom vi et skridt nærmere, men her var Shane McElrath bedst da det gjaldt, og han vandt finalen foran Adam Cianciarulo og Joey Savatgy. Den førende i den samlede stilling, Aaron Plessinger, tog fjerdepladsen, og har et fornuftigt forspring i tabellen, inden det sidste stint i Las Vegas.

Resultat, Salt Lake City:

1. Shane McElrath - KTM

2. Adam Cianciarulo - Kawasaki

3. Joey Savatgy - Kawasaki

4. Aaron Plessinger - Yamaha

5. Chase Sexton - Honda

6. Phil Nicoletti - Suzuki

7. Dakota Alix - KTM

8. Mitchell Harrison - Husqvarna

9. Kyle Chisholm - Yamaha

10. Martin Castelo - Yamaha

Samlet:

1. Aaron Plessinger - 196p

2. Adam Cianciarulo - 183

3. Joey Savatgy - 174

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page