top of page

Links til Las Vegas


Vi startede tilbage i januar, og nu er det blevet maj. Det betyder at sidste afdeling af årets AMA Supercross er over os, og titlerne skal deles ud. Vi har lige samlet lidt info om aftenen til dig, så du kan følge årets sidste supercross.

Du kan følge med i træning / kvalifikation, og det kan du fra klokken 21.50 herunder, eller på dette link: https://livestream.com/accounts/1543541/events/8187787/player?width=640&height=360&enableInfoAndActivity=true&autoPlay=true&mute=false

Og du kan som altid købe adgang til det hele i nat, via dette link:

Hvis du vil følge med på live timing, så kan du gøre det her:

De samlede stillinger, og resultaterne efterfølgende, kan du finde her:

Se et par omgange på banen fra pressedagen:

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page