top of page

Mestrene fundet i Las Vegas


Den sidste supercross-fest i denne omgang, tordnede igennem Las Vegas i lørdags, og der blev fundet mestre i alle tre klasser. Vi har lige samlet resultaterne til dig, ligesom du også kan gense det hele, hvis du ikke nåede det!

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultatet.)

450 Class

Jason Anderson har haft et mageligt forspring det meste af sæsonen, så det krævede blot en tiendeplads i Las Vegas, for at han kunne sikre sig sin første titel i den store klasse. Og El Hombre leverede. Han sluttede som en solid nummer fem i finalen, og så kunne champagnen ellers flyde i gigantisk stil. Der var liv og glade dage. Eli Tomac vandt årets sidste afdeling, og det gjorde han foran Marvin Musquin og Blake Baggett.

Resultat, Las Vegas:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Marvin Musquin - KTM

3. Blake Baggett - KTM

4. Christian Craig - Honda

5. Jason Anderson - Husqvarna

6. Benny Bloss - KTM

7. Weston Peick - Suzuki

8. Dean Wilson - Husqvarna

9. Justin Barcia - Yamaha

10. Vince Friese - Honda

Samlet 2018:

1. Jason Anderson - 356p

2. Marvin Musquin - 347

3. Eli Tomac - 318

250 Class(es)

I Las Vegas er traditionen, at den lille klasse kører en shoot-out, hvor begge serier, bliver blandet sammen i finalen. Og i år var ingen undtagelse. Det betød at begge titler skulle finde deres ejere, i et felt mikset af øst og vest. Alt kunne stadig ske, så da Adam Cianciarulo endte med at vinde årets sidste finale, var presset på Aaron Plessinger, men AP reddede en ottendeplads hjem, og så endte han med at vinde mesterskabet med 2 point. I den østlige serie var marginen lidt større. Jordon Smith blev ganske vidst nummer to i finalen, men da Zach Osborne blev nummer syv, så kunne Zach kalde sig mester for andet år i træk.

Resultat, Las Vegas (East/West):

1. Adam Cianciarulo - Kawasaki

2. Jordon Smith - KTM

3. Shane McElrath - KTM

4. Joey Savatgy - Kawasaki

5. Jeremy Martin - Honda

6. Chase Sexton - Honda

7. Zach Osborne - Husqvarna

8. Aaron Plessinger - Yamaha

9. Brandon Hartranft - Yamaha

10. Hayden Mellross - Yamaha

Samlet 2018:

West:

1. Aaron Plessinger - 211p

2. Adam Cianciarulo - 209

3. Shane McElrath - 193

East:

1. Zach Osborne - 196p

2. Jordon Smith - 188

3. Jeremy Martin - 175

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page