Skovgaard stabil i Mill


Der blev kørt Dutch Masters i Mill i weekenden, og en af de danskere der var på pletten, for at kæmpe om tingene, var Nikolaj Skovgaard. Han har været så venlig at sende os en status på sit ræs, som du kan læse lige her!

Nikolaj Skovgaard: "I kvalifikationen fandt jeg aldrig et godt flow på banen, og jeg blev ved at blive fanget bag andre kørere, så jeg endte som nummer 34. Ikke helt tilfredsstillende. I første heat fik jeg dog alligevel en god start, og jeg havde nogle gode omgange, oppe i den sjove ende af feltet, indtil jeg havde et lille styrt. Jeg kom op igen, og måtte igang med at indhente noget af det forsømte. Jeg sluttede som nummer 21. I andet heat havde jeg igen en god følelse i varmen, med nogle gode dueller, så jeg var godt mør til sidst. Jeg endte som nummer 20. En god og hård dag, kan man sige. Tak til mine sponsorer og dem der hjælper mig. JTX Racing, Team Næstved, Stahlwille, CTEK, FTZ, Pioneer og Lys for Livet."

Foto: Ed Bulk

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder