top of page

BKJ Summercamp. Uge 28, Sverige


Bliv bedre i Sverige til sommer. For alle kørere på alle niveauer.

Brian Kjær Jørgensen, Jesper Jönsson og Roman Jelen inviterer dig til Sverige, til deres træningsskole på Bökeslund, Ilstorp og Sturup. Tre af Sydsveriges bedste baner. Det hele foregår i uge 28, så der kan du godt sætte kryds i kalenderen. Skolen er for alle kørere der gerne vil være bedre på motorcyklen og som gerne vil lære af det erfarne trænerteam. Alle kørere får noget at arbejde med ud fra deres kunnen. Der bliver fokus på teknik, starter og hvor du skal putte fokus. Og der vil også være rigeligt med tid til sjov og hygge, og til at komme lidt ind under huden på de tre trænere. Vi kommer til at holde til på Sturup.

Vi ser frem til en hyggelig uge sammen med jer!

Det bliver en intens uge, hvor vi sætter fokus på din teknik, dine starter og hvad du skal tænke på, når du sidder på cyklen. Vi mødes søndag på Sturup, hvor alle bliver budt velkommen, og så kører vi ellers mandag på Sturup, tirsdag på Ilstorp, og onsdag/torsdag på Bökeslund.

Træningsskolen er for 65cc+ og er for alle kørere på alle niveauer! Pris: 2800,- eksklusiv strøm (100,-.)

Tilmeld dig til bkjmx8@gmail.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page