top of page

MOTO nr. 2 er ude!


Årets andet nummer af MOTO har ramt nettet, og det er som sædvanlig proppet med det bedste fra dansk motocross! Der er friske interviews klar med Kim Sørensen, Bastian Bøgh Damm og slideren Oliver Kanstrup. En ny top 10, foto-reportage fra EM i Esbjerg, et kig på forskelle og ligheder imellem det svenske og danske mesterskab, og så selvfølgelig også en guide, til alle de ting i motocross der lyder fedt, men ikke er det! Alt sammen pakket ind i lækre billeder i massevis! Find det nyeste nummer af bladet nederst på forsiden af MX-Index til hver en tid, eller læs det lige her: https://issuu.com/motocrossdenmark/docs/moto_2_2018_low

Du kan selvfølgelig også få det i hånden, næste søndag til DM i Roskilde!

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page