top of page

Optræk til mere - MXGP


En solid håndfuld danskere var i aktion i Kegums i dag, da VM rullede ud over stepperne i Letland, og selvom de langt hen ad vejen gjorde det rigtig godt, så var der alligevel også masser af dansk uheld.

Men vi starter i den klasse hvor der ikke var danskere med, nemlig i MXGP, hvor Jeffrey Herlings rundsmadrede alle de andre i kvalheatet - for nu at bruge godt rigsdansk. The Bullet stak af fra feltet, vandt med over 50 sekunder og hans hurtigste omgangstid var 4 sekunder hurtigere end nogen andens. Clement Desalle blev nummer to, imens Antonio Cairoli på genial vis, fik kørt sig hele vejen op til en tredjeplads på trods af et startstyrt.

Der var mange øjne på Thomas Kjer Olsen, da danskeren jo vandt GP'et sidste år, og TKO fik da også sat nogle hurtige tider i løbet af dagen, på banen der er blevet vendt om, i forhold til de foregående år. Desværre var heldet ikke med Thomas i kvalheatet, og han måtte nøjes med en plads som nummer 7, efter at have kæmpet med uheld. Det er heldigvis først i morgen det gælder. Ben Watson tog andenpladsen, imens tilbagevendte Hunter Lawrence blev nummer tre.

Der var også danskere til start i EM. Mikkel Haarup, Bastian Bøgh Damm og Glen Meier klarede sig alle sammen videre til heatene - Mikkel endda med hurtigste kvaltid af alle. Desværre fik Mikkel Haarup en forfærdelig start i dagens enlige heat, hvorefter han dog skar sig op igennem feltet, indtil han havde femtepladsen i sigte på de sidste omgange. Desværre lavede han en fejl, gik i stå og kom først afsted da han var nede som nummer 7. Glen Meier lavede en flot start, og lå længe mod oppe i top 10, indtil han faldt ned som nummer 18 over stregen. Bastian udgik desværre på den første omgang. Alle mand har en chance igen i morgen! I 125-klassen kvalificerede Rasmus Pedersen sig flot som nummer 6 i sin gruppe, men desværre var der ingen point til ham i dagens enlige heat. Han har også en chance igen i morgen.

Tag en 360 graders omgang med TKO i Letland her:

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page