top of page

Pinseløb markerer 50 års jubilæum på Nisseringen


Med pengepræmier på højkant ved dette års traditionelle pinseløb, er der allerede nogle kørere der har øjnet muligheden for at få broen betalt når de alligevel skal til DM-A i Hedeland, og samtidigt udnytte muligheden for et løb på DM-A finalebanen.

Dermed er der lagt op til noget godt ræs på Nisseringen, hvor profiler som Mathias Gryning og Benjamin Strate skal op imod hård konkurrence fra fx Rasmus Johansen, Sam Korneliussen og den unge komet Jesper Kristensen.

For A-kørerne handler det selvfølgelig også om, at udnytte en kærkommen mulighed for at holde bag bommen på den bane der også ligger grund til årets DM-A finale. Det samme er formentlig tilfældet for flere B-kørere – inkl. dem der deltager i B-125cc som bekendt er support klasse til DM-A.

Publikum får også lov til at kunne nyde Evo-maskiner fra før 1990, og dem kan der stadigvæk køres rigtigt stærkt på. Et af de navne der vækker genkendelse i den klasse er Hasse Lorentzen, og det bliver spændende at se, hvilken maskine Kaduuz Racing har udstyret ham med.

Til et 50 års jubilæum skal der selvfølgelig noget endnu ældre grej på banen, og det er her Classic Open Pre74 samt Twin Shock Open Pre 85 kommer ind i billedet. Derudover er der selvfølgelig også fuld fart på løjerne ovre på bilbanen.

Første tilmeldingsfrist for motocross-kørerne slutter i morgen d. 14. maj, så der kan stadigvæk nå, at komme mange flere spændende navne på startlisterne.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page