top of page

Startlister til weekenden


Der er pause i VM, men det betyder ikke at alting ligger stille! Der er nemlig bud efter danske kørere over hele verden, når weekenden sparkes i gang, og vi har lige fundet lidt startlister til dig, så du kan danne dig et overblik!

I Sverige skal tredje afdeling af det svenske mesterskab køres i Linköping, og her er der et par danskere på pletten. Et par gengangere, og så altså årets første gang svenske fristelser for Nichlas Bjerregaard, der forhåbentligt kan gøre det hedt for broderfolket hinsidan!

Startlisterne finder du her:

Mod syd er danskerne også mødt talstærkt op! Det er nemlig tid til endnu en omgang ADAC MX Masters, og her er der gode danske kort på spil, i samtlige klasser! Vi håber selvfølgelig det bedste for de danske drenge, og du kan finde dem på startlisterne her:

Og så er det tid til anden omgang Lucas Oil Pro Motocross i USA, denne gang på Glen Helen Raceway, og igen har Danmark en viking med. Joachim Falden er klar igen i 450-klassen, og hvem han skal op imod, kan du se på startlisten her:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page