top of page

Danskerne stærke i Sverige og Tyskland!


Der var rigtig mange danskere i aktion i dag, i vores nabolande, og både i Sverige og i Tyskland, så markerede de sig rigtig flot!

I Linköping var det blevet tid til tredje afdeling af de svenske mesterskaber, og her havde vi danskere til start i tre ud af fire klasser. I 125cc var Oliver Olsen på pletten, og han formåede at kvalificere sig direkte, ligesom det også lykkedes ham at tage en plads som nummer 11, i det heat der blev i kørt i dag. I MX2-klassen var Mathias Jørgensen ene dansker på skansen, og også han reddede gode point hjem, med en placering som nummer 7 i heatet. I MX1 havde svenskerne for første gang i år, glæde af Nichlas Bjerregaard, der gjorde det onde ved de fleste af dem, og kørte en andenplads hjem i første heat. Mathias Gryning sluttede som 8'er i samme heat. Der er flere point at køre om i morgen!

I Tyskland var der også mange danskere i ilden, selvom det for de flestes vedkommende, drejede sig om kvalifikation. I Youngster-klassen, var Glen Meier og Bastian Bøgh Damm med til at præge dagen, og de to endte da også med at skulle til bommen i morgen, som nummer 2 og 3! I 125-klassen, som jo er blevet indført til i år, klarede fire danskere skærene til de pointgivende heat, hvor især Rasmus Pedersen imponerede med en kvalplads som nummer 4. I Junior-klassen blev første heat kørt i dag, og her var Lucas Bruhn bedste dansker som nummer 9, selvom de øvrige danske talenter, ikke var langt efter!

Foto: Pixel-Cross.com / Steffen Schollbach

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page