top of page

Stærke danske præstationer i Europa


Søndag havde danskerne i aktion igen i Tyskland og Sverige, og det var igen med flere hovedroller til de danske kørere begge steder.

I Sverige var der åben slagveksling i MX1-klassen, hvor kørerne i toppen skiftedes til vinde, og være uheldige. Men svenskerne skal måske til at holde mere øje med Nichlas Bjerregaard, der tog afdelingen med storm, og på trods af uheld, sluttede som samlet 2'er! Mathias Gryning havde ikke sin bedste weekend, og endte det hele med et fornuftigt styrt i tredje heat. I MX2 var Mathias Jørgensen virkelig godt kørende, og en sjetteplads samlet, kunne nemt være blevet til mere. Oliver Olsen kørte sig også ind i den samlede top 10 i 125-klassen.

Du finder alle resultater fra Sverige her: http://www.mxsm.nu/race/70/status

I Tyskland var der ligeledes bud efter danskerne, og deres dag bød også på både held og uheld. Glen Meier og Bastian Bøgh Damm kørte en fjerdeplads hjem i hvert sit heat i Youngster-klassen, og blev mødt af lidt uheld i det resterende heat. Glen sluttede dagen som nummer 8, imens Bastian blev nummer 13. I 125-klassen var Rasmus Pedersen stærkt kørende, og han sluttede som nummer 5. Der var ikke meget held til de øvrige danskere, men de kæmpede godt. I Junior-klassen var der til slut to danskere i top 10, da Tobias Caprani sluttede som nummer 8, imens Lucas Bruhn blev nummer 10. De øvrige danskere var dog ikke langt efter.

Du finder alle dem alle sammen i tabellerne her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2018/moelln-6729/

Foto: MXCarro.se

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page