Blandet dag for danskerne i England


Der var godt med danskere til start, da det britiske GP i dag rullede over Matterley Basin. Men det var meget blandet held der var til dem, på førstedagen.

I MX2-klassen var Thomas Kjer Olsen dog rigtig godt kørende. TKO var med hvor det skete hele dagen, og i kvalheatet, kørte han en tredjeplads hjem, ikke langt efter de to foran. Jorge Prado vandt heatet. i MXGP-klassen var det Antonio Cairoli, der for en gangs skyld henviste Jeffrey Herlings til andenpladsen.

I EMX250 var der fire danskere til start i dagens pointgivende heat, selvom det holdt hårdt for at komme med for Nichlas Bjerregaard og Bastian Bøgh. I heatet var det dog Mikkel Haarup der var bedste dansker, som nummer 17, hvilket var en skuffelse, da danskere kørte nogle af heatets absolut bedste tider. Der var desværre ikke point til Glen Meier, Bastian Bøgh og Nichlas Bjerregaard, men de får alle sammen chancen igen i morgen!

Alle resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Foto: Paul Weyten

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder