top of page

Startlisterne bygger sig op


Der er ikke længe til årets nordiske mesterskab, der i år køres i Næstved, hvor titlen som nordisk mester skal uddeles. Og her, et lille døgn inden tilmeldingen slutter, ligner det nogle fornuftige heat vi har i vente, når løbet køres sammen med Grand Junior d. 23-24. I hvert fald er der kommet nogle interessante navne på startlisten, som nok skulle kunne give de danske hjemmebanekørere lidt at tænke på.

Eksempelvis har brødrene Jönsson meldt sig til, for at hive titlen med hjem til Sverige. Jesper Jönsson vandt den seneste afdeling af det svenske mesterskab i MX1, imens vi så lillebror Pontus gøre det samme, i MX2-klassen på Hedeland. Med sig har de en hel håndfuld af kørere, der normalt holder til i det svenske mesterskab, og som er klar på at gøre deres, for at tvinge danskerne i knæ. Også i 125, hvor især Emil Jönrup har været godt kørende i de svenske mesterskaber.

I det hele taget ser det ud som om at udlændingene fylder godt på i listerne, hvor de kommer fra både Norge og Finland også, for at spille op. Håkon Mindrebøe gjorde det rigtig godt i MX2 til A-DM i Hedeland, så spørgsmålet er, om han kan lave ballade i den klasse, eller om danskerne har et svar til ham?

Heldigvis er der en flok gæve danskere der er klar til at lege med, og Kim Sørensen i MX1, kunne være et bud på en dansk titelkandidat. Eller hvad med Benjamin Strate eller Lucas Ankjær - Ankjær der kommer på 450'eren!

Der køres også NM i 85cc og for Damer, og også her trækker det op til nogle gode heat, med udenlandske kørere på programmet - også flere hurtige af slagsen.

Der er dog stadig plads til mange flere danskere! Kom så, alle mand! Lad os vise at vi er de bedste i Norden!

Meld til og find alle startlisterne her: https://loebskalender.dmusport.dk/loeb/3971

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page