top of page

Gryning melder klar til Nordisk Mesterskab!


Mathias Gryning styrtede til den seneste afdeling af det svenske mesterskab, og pådrog sig en blodansamling i knæet. Det kunne heldigvis være gået meget værre, og han er nu klar til at være tilbage på bommen, når Nordisk Mesterskab køres i Næstved i næste weekend. Vi fik en status fra ham.

Mathias Gryning: "Det er rigtigt, jeg føler mig klar nok til at få kørt lidt løb. Sommeren er forholdsvis stille og vi har ikke ret mange løb de næste par måneder, så jeg synes det er rigtig fedt at få kørt nogle løb. Jeg styrtede som sagt til det seneste Svenske Mesterskab og mistede mange vigtige point. Jeg ligger nu 7'er samlet i mesterskabet, men jeg vil kæmpe alt hvad jeg kan for at komme tilbage og snuse til top 5. Jeg har haft et par ugers pause fra MX med ren fokus på at få blodansamlingen til at falde i mit knæ, og det er der ved at være styr på igen. Jeg slap heldigvis billigt afsted takket være mine knæskinner fra CTI, og mange års fokus på træning for at undgå skader. Nu er fokus på at komme til start til det Nordiske Mesterskab, hvor jeg helt sikkert håber på at kunne gøre en god figur på hjemmebane. Sidste år sluttede jeg langt fra den placering jeg håbede på, så hvis jeg kan komme derfra med en podieplacering, ville jeg være rigtig glad.

Derefter er der DM på Mors, hvor jeg også har lidt point at indhente! Jeg føler at min fart er på rette sted og at jeg uden tvivl kan være med i toppen, hvilket jeg også har vist overfor mig selv i første del af sæsonen. Så nu må jeg håbe på at der sker et mirakel en dag, så jeg kan få min højre skulder/arm til at holde til tempoet i mere end 15 minutter. Når først det lykkes er jeg ikke i tvivl om hvor jeg skal ende henne.

Jeg håber på at se mange danskere komme til Næstved og heppe på os, der skal kæmpe om titlen som kongen af Norden! Stor tak til venner, familie og sponsorer som støtter mig! Au2parts, SørbyVVS, SørbyAuto, IvansDækcenter, Bridgestone, CTI, WestsideRacing, SportsTeamNæstved, Valvoline, KTMskandinavien, Birh-Nordic, Leatt, SOS-RacingParts, WPsuspension, Kumlinnsuspension, HolbøllA/S, VognmandSørenEgeskov, KennethsAutolag."

Sidste tilmeldingsdag til lav takst til Nordisk Mesterskab, er i dag.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page