top of page

8 danskere til start i Ottobiano


Hvem er inde og hvem er ude til weekendens GP i Ottobiano? Der har desværre været lidt mandefald i GP-klasserne, hvor især Jeffrey Herlings' fravær har været det store samtaleemne. The Bullet har dog lagt op til, at han er tilbage igen i Indonesien, da han på sin Instagram-profil, sagde at lægerne havde sagt at han var tilbage på cyklen igen i næste weekend. Også Julien Lieber, Arminas Jasikonis, med flere, melder fra til GP'et. Dog vender Todd Waters tilbage, så lidt solskin er der dog.

Desuden er der også 8 danskere på startlisterne i Italien, fordelt i tre klasser. TKO er klar i MX2. Haarup, Bjerregaard, Bastian Bøgh og Glen Meier er klar i EMX250, imens Sara Andersen, Line Dam og Barbara Aagaard er klar til endnu en afdeling af VM for kvinder. Vi har alle startlisterne til dig her.

Foto: Youthstream 2018 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page