top of page

Sara Andersen tilbage i front!


I weekenden var EM for Damer rykket til Polen, hvor de danske piger igen skulle ud og vise flaget. Sara Andersen har ikke haft den bedste start på sit titelforsvar i EM, og hun deltog endda med smerter, fra et styrt til VM i Italien for en uge siden. Men selvom oddsene så triste ud, så endte det alligevel med at blive en succes for den forsvarende mester! Sara vandt nemlig begge heat, og det betyder samtidig, at hun er tilbage som spydspids i serien. (Sørg da lige for at kigge forbi Mors på søndag, hvor hun er tilmeldt i MX2!) I det hele taget var der stærke præstationer af danskerne i Polen, hvor Barbara Aagaard blev nummer 8, Malou Jakobsen nummer 9, og Kirstine Villadsen nummer 13.

I den samlede stilling er der tre danskere i top 10.

Resultater og den samlede stilling her: http://www.fim-europe.eu/events/573

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page