top of page

Startlister til Indonesien


De sociale medier flyder over med rejsebilleder for tiden - ikke mindst for VM-stjernerne, og det er selvfølgelig fordi de næste to GP'er er sat til at finde sted i Indonesien. Det første allerede i den kommende weekend. Det er andet besøg i Pangkal Pinang, der regnede væk sidste år, som nogen måske husker. Nu er det rykket, for at undgå regn, så vi ved stadig ikke helt hvad vi kan forvente. Vi må håbe at TKO befinder sig godt i fjernøsten, så vi kan få noget at juble af, herhjemme i Danmark. En af de andre helt store nyheder, er at Jeffrey Herlings er klar til start, og til at forsvare sin føring i MXGP. Det er yderst tvivlsomt om The Bullet kan køre på fuld damp, men han er i hvert fald med, efter at have brækket sit kraveben for 2 uger siden. Der er også gang i transferhistorierne i kulissen, hvor Jeremy van Horebeek og Max Anstie har udtalt, at de mangler et sted at køre næste år. Hvad det ender med, bliver også spændende at se.

Her er først startlisterne for det første indonesiske GP i årets serie:

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page