top of page

Overraskelserne lurede i Indonesien


... desværre var der dog ikke så mange positive overraskelser, for danske Thomas Kjer Olsen, der kæmpede lidt med tingene i Pangkal Pinang.

Men vi starter i den store klasse, hvor Jeffrey Herlings var et stort spørgsmålstegn til afdelingen, på grund af det kraveben han brækkede for to uger siden. Det var klart for alle, at han ikke var på 100%, men hvor langt ville det så række? Det skal vi svare jer på: Til førstepladsen såmænd. The Bullet vandt andet heat, og kunne derved fejre endnu en GP-sejr. Antonio Cairoli tog andenpladsen og holder forspringet, men det må være tæt på, at der skal graves dybt for motivationen hos Tony. De får en duel mere, når feltet skiftet ø til næste weekend, men altså bliver i Indonesien. Romain Febvre kørte sig på podiet med en tredjeplads.

MXGP, Resultat, Indonesien:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Antonio Cairoli - KTM

3. Romain Febvre - Yamaha

4. Tim Gajser - Honda

5. Clement Desalle - Kawasaki

6. Glenn Coldenhoff - KTM

7. Gautier Paulin - Husqvarna

8. Max Anstie - Husqvarna

9. Evgeny Bobryshev - Suzuki

10. Jeremy Seewer - Yamaha

Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 533p

2. Antonio Cairoli - 521

3. Clement Desalle - 407

I MX2-klassen var der bud efter Thomas Kjer Olsen, men til gengæld ikke positivt. Det danske es viste at han havde farten, med styrt satte en dæmper på løjerne for Thomas. Det blev til en plads som nummer 7, og TKO ser allerede frem mod næste GP. Anderledes lykke var der hos Calvin Vlaanderen, der vandt sit første GP, og det var selvfølgelig en lykkelig sydafrikaner der kunne tage toppen af podiet. Thomas Covington tog andenpladsen, imens Jorge Prado blev 3'er, og hentede yderligere point på Pauls Jonass.

Thomas Kjer Olsen: "Mine starter var gode i begge heat og jeg kunne køre med drengene i front. Farten var god, men jeg havde et styrt i begge heat, og det gjorde tingene en del sværere. Jeg kæmpede for at finde min race pace efter styrtene, men jeg måtte nøjes med en femteplads i første heat, og en niendeplads i andet. Jeg ville selvfølgelig gerne have haft mere ud af weekenden, men jeg er glad for at jeg stadig er i ét stykke, efter en hård weekend. Vores øjne er nu på næste weekends GP her i Indonesien."

MX2, Resultat, Indonesien:

1. Calvin Vlaanderen - Honda

2. Thomas Covington - Husqvarna

3. Jorge Prado - KTM

4. Ben Watson - Yamaha

5. Pauls Jonass - KTM

6. Jago Geerts - Yamaha

7. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

8. Davy Pootjes - KTM

9. Michele Cervellin - Yamaha

10. Henry Jacobi - Husqvarna

Samlet:

1. Pauls Jonass - 510p

2. Jorge Prado - 503

3. Thomas Kjer Olsen 394

Foto: Juan Pable Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page