Brækket arm til Kim Sørensen


Kim Sørensen var stærkt kørende til NM i Næstved i sidste weekend, men var desværre uheldig og styrte, hvor han samtidig slog sin skulder af led. Den blev dog hurtigt sat på plads igen, og han prøvede derfor at køre til DM på Mors i går, hvor han dog måtte trække sig fra første heat, fordi det ikke gik. Det var selvfølgelig en ærgerlig Kim Sørensen, der måtte se endnu mere uheld ryge sin vej, og nu er der så flere dårligt nyheder for Kim.

Kim Sørensen: "Jamen efter jeg måtte udgå i går, på grund af for mange smerter i skulderen, besluttede vi at jeg burde få tjekket den efter. Det viser sig så at jeg også har brækket noget af overarmen, så nu skal jeg gå med en slynge i 3 uger. Der er dog stadig noget der står hen i det uvisse, da jeg skal tilses af en skulderlæge, der skal tage stilling til, om der skal en operation til. Det håber og tror jeg dog ikke er nødvendigt, efter jeg så røntgen- og CT-billeder. Så jeg regner med at være tilbage, når DM kommer til Aalborg."

Kim Sørensen har indtil videre i år vist måske det bedste tempo vi har set fra ham nogensinde, hvor han nåede at vinde første afdeling af DM, inden uheldene begyndte at hagle ned over ham. Vi håber at Kim er hurtigt tilbage igen!

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder