top of page

God dag i Limfjorden - Kaduuz Racing


Der var solskin for oven, en perfekt arena til drengene, og en frisk brise, så man ikke skulle glemme at man befandt sig ved fjorden. Limfjorden tog sig ud fra sin bedste side i solskinnet, og strålede som en nyslået toskilling, imens Danmarks bedste, tørnede sammen imellem bakkerne, da Solbjergbanen i weekenden lagde underlag til tredje afdeling af DM i motocross. Den gule armé var mødt frem med højt humør, armene om hinandens skuldre, og sigtekornet rettet imod at give de mange tusind publikummer en på opleveren! Og de danske crosskarle og -koner, leverede fra øverste hylde.

Rasmus Johansen har været stabil hele sæsonen - en stabilitet han ledte efter sidste år. Og afdelingen på Mors blev ingen undtagelse. Rasmus kørte solidt, stærkt og stort set uden svinkeærinder, hvilket sikrede ham en god placering på dagen som nummer seks, hvor han i løbet af heatene var helt oppe i nærhedens af fronten - men hvad vigtigere var, så betød resultatet, at han skød op i den samlede top 5 i MX1-klassen, inden de to sidste afdelinger!

Thomas Rasmussen kæmpede med skader sidste år, og med at finde den sidste medvind. Men det lader til at han har fundet melodien til i år. I hvert fald har han været solidt kørende, og fantastisk kæmpende, som vi kender det, og løbet på Mors blev da heller ingen undtagelse. To stabile heat gav en god placering i top 10 i MX2-klassen, men arbejdsindsatsen i de tre første afdelinger, betyder samtidig, at Thomas nu også er at finde i top 5.

Jonas Håstrup knokler på. Han kører med i flere forskellige klasser, men når der køres DM, så er det i 125 Junior-klassen at sjællænderen huserer. Og det gør han godt. Det går hele tiden fremad for talentet, og efter endnu to gode præstationer på øen i Limfjorden, så er han meget tæt på at bryde ind i den samlede top 10!

Stærke præstationer af alle mand, der ser ud som om de har tænkt sig at lege med indtil slutfløjtet går! Fjerde afdeling bliver på den fantastiske bane i Aalborg, hvor alle nu ser frem til at skulle hen, når sommerferien er overstået!

Foto: www.MxCarro.se

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page