top of page

TKO fornuftigt i gang i Semarang


Thomas Kjer Olsen og de andre MXGP-stjerner er stadig i Indonesien, denne weekend har de bare skiftet ø. Fra Pangkal Pinang er de fløjet sydpå, og der er budt indenfor, på den nybyggede bane i Semarang.

Her er man noget foran Danmark når det kommer til tidszoner, og derfor blev der i formiddag, dansk tid, kørt kval i fjernøsten. Og det var heldigvis med en Thomas Kjer Olsen i fornuftig form. Efter at have haft heldet imod sig i sidste weekend, så var danskeren klar med en placering som nummer 4 til bommen i morgen. Foran sig har han dog de tre han forhåbentlig skal køre fra i morgen, nemlig Jonass, Prado og Watson. I MXGP-klassen ser det ikke ud som om nogen kan stoppe maskinen Jeffrey Herlings. The Bullet tog årets ottende kvalsejr, og kører først til bommen i morgen. Antonio Cairoli pådrog sig en mindre skade i sidste weekend, så spørgsmålet er om det kommer til at påvirke i morgen? Vi krydser i hvert fald fingre for TKO! #gotko

Resultat, kval, GP Asien:

MXGP:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Tim Gajser - Honda

3. Jeremy Seewer - Yamaha

4. Romain Febvre - Yamaha

5. Antonio Cairoli

MX2:

1. Pauls Jonass - KTM

2. Jorge Prado - KTM

3. Ben Watson - Yamaha

4. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

5. Thomas Covington - Husqvarna

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page