top of page

Mere indonesisk uheld til TKO


Det andet GP i træk i Indonesien, blev en varm affære, på den nybyggede bane i Semarang. Thomas Kjer Olsen og co. gik til stålet, på en dag hvor der blev både vendt op og ned på nogle ting, og samtidig cementeret i MXGP-klassen.

Jeffrey Herlings er nemlig et monster. Så enkelt kan det siges. Hollænderen kæmpede sig til en sejr i sidste weekend i Pangkal Pinang med et brækket kraveben, og efter at han var kommet i gang i dag, så tog han to heatsejre, og udbyggede derved sit samlede forspring. Tim Gajser kørte sig ind på andenpladsen, imens der var en tredjeplads til Clement Desalle, der derved skubbede Antonio Cairoli helt ud af podiet.

I MX2 var der lagt op til revanche fra sidste weekends uheld for Thomas Kjer Olsen, men selvom han lavede en god start i første heat, så blev det dog noget skidt for danskeren bare en halv omgang senere, da han gled på en nedkørsel og styrtede. Det var i det hele taget et første heat der blev præget af mange styrt på det glatte underlag. Thomas kom i gang igen, men formåede ikke at køre sig længere op end nummer 11. En solid fjerdeplads blev det dog til i andet heat, så Thomas holder sin tredjeplads i tabellen - nu kun med 10 point ned til Ben Watson. Jorge Prado vandt GP'et, og tog syv point på Pauls Jonass, hvilket betyder at der er totalt pointlighed i toppen af tabellen, inden VM vender tilbage til Europa om to uger.

Resultat, GP Asien:

MXGP

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Tim Gajser - Honda

3. Clement Desalle - Kawasaki

4. Antonio Cairoli - KTM

5. Tommy Searle - Kawasaki

6. Max Anstie - Husqvarna

7. Alessandro Lupino - Kawasaki

8. Gautier Paulin - Husqvarna

9. Jeremy van Horebeek - Yamaha

10. Kevin Strijbos - KTM

Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 583p

2. Antonio Cairoli - 559

3. Clement Desalle - 447

MX2:

1. Jorge Prado - KTM

2. Pauls Jonass - KTM

3. Calvin Vlaanderen - Honda

4. Ben Watson - Yamaha

5. Thomas Covington - Husqvarna

6. Anthony Rodriguez - Yamaha

7. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

8. Michele Cervellin - Yamaha

9. Brent van Doninck - Husqvarna

10. Adam Sterry - Kawasaki

Samlet:

1. Pauls Jonass - 550p

2. Jorge Prado - 550

3. Thomas Kjer Olsen - 422

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page