top of page

Danskerne godt med - JH84 i magtdemonstration


Sidste afdeling af Dutch Masters of Motocross afvikles i Lichtenvoorde her i weekenden, sammen med den betragtelige Zwarte Cross festival, der trækker tusindvis af tilskuere. Det betyder at titlerne skal deles ud, og heldigvis har et par gæve danskere, valgt at tage kampen op med de mange internationale stjerner, der også har lagt vejen forbi i Holland.

Lørdagen blev brugt på kvalifikation, og her strålede én stjerne over dem alle. Jeffrey Herlings vandt kvalheatet i 500cc, og den hollandske helt gjorde det i suveræn stil, med mere end et halvt minuts forspring til slut, og kunne knusende sikkert tage pole til i morgen. Glenn Coldenhoff tog andenpladsen, imens Gautier Paulin tog tredjepladsen. Danske Mathias Gryning sluttede som nummer 12, kun to placeringer fra Malcolm Stewart, der lige nøjagtig sneg sig ind i top 10.

Resultat, 500cc:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Glenn Coldenhoff - KTM

3. Gautier Paulin - Husqvarna

4. Romain Febvre - Yamaha

5. Max Anstie - Husqvarna

6. Sven van der Mierden - Husqvarna

7. Yentel Martens - Husqvarna

8. Maxime Desprey - Kawasaki

9. Lars van Berkel - Husqvarna

10. Malcolm Stewart - Suzuki

12. Mathias Gryning - KTM

Der var også dansk deltagelse i 250cc-klassen, hvor Jakob Kjær Nielsen var oppe imod flere GP-stjerner. Jakob sluttede kvalheatet som nummer 14, og satte derved sig selv i en gunstig position, til morgendagens pointgivende heat. Adam Sterry tog sig af sejren, foran Calvin Vlaanderen og Brent van Doninck.

Resultat, 250cc:

1. Adam Sterry - Kawasaki

2. Calvin Vlaanderen - Honda

3. Brent van Doninck - Husqvarna

4. Jago Geerts - Yamaha

5. Roan van de Moosdijk - Yamaha

6. Micha-Boy de Waal - Honda

7. Dani de Vries - KTM

8. Sander Ågård-Michelsen - Yamaha

9. Rasmus Håkansson - Husqvarna

10. Anthony Rodriguez - Yamaha

14. Jakob Kjær Nielsen - KTM

Foto: Paul Weyten

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page