top of page

Danskerne kæmpede i Holland og Østrig

Søndag var dagen for de pointgivende heat i både Østrig og Holland, og begge steder var danskerne i ilden. Det blev en dansk dag med uheld, men også med flere flotte præstationer. Vi har resultater og billeder fra Holland til dig!

I Holland rullede sidste afdeling af Dutch Masters over Lichtenvoorde, sammen med festivalen Zwarte Cross, og her var Mathias Gryning på pletten i 500cc og Jakob Kjær Nielsen i 250cc. Mathias sluttede som nummer 11 og 10 i de to heat, og de gav en placering som nummer 11 på dagen. Jeffrey Herlings vandt overlegent begge heat, med over 40 sekunders forspring i begge, og kunne tage både sejren på dagen og i mesterskabet. I 250-klassen var Jakob Kjær også flot kørende, og leverede nogle gode resultater, der gav en plads som nummer 13 på dagen i det stærke felt. Calvin Vlaanderen vandt på dagen, men Jago Geerts snuppede mesterskabet.

Og kig da lidt på danskerne i aktion under den hollandske crossfest:

I Østrig var der også bud efter masser af danskere, da ADAC MX Masters var rykket over grænsen til fjerde afdeling. Glen Meier havde pole i Youngster-klassen, men desværre var det ikke Glens dag i dag. Heldet var heller ikke med Bastian Bøgh Damm i samme klasse. Rasmus Pedersen kørte sig til en tiendeplads i 125-klassen, imens der også var point til Victor Kleemann. I Junior-klassen var Tobias Caprani bedste dansker, med en sjetteplads, imens der også var lidt point til Lucas Bruhn. Resten af danskerne havde desværre ikke det sidste held, men find dem alligevel på resultatlisten her: