top of page

Fire danskere til start i Loket


MXGP er tilbage i Europa, efter en afstikker til fjernøsten, og det er Loket i Tjekkiet der står for skud i den kommende weekend. Og ikke nok med at både MXGP og MX2-klasserne skal i aktion, så skal vi også have fundet den endelige mester, i kampen om årets EM i 65cc og 85cc, og heldigvis er der danskere med i begge klasser!

Thomas Kjer Olsen er selvfølgelig på pletten i MX2, med derudover, så formåede Tobias Caprani at kvalificere sig til det endelige opgør i EMX85, imens to gange Jakob - Madsen og Frandsen - er klar til at forsvare Danmark i 65cc!

Du finder startlisterne til weekendens GP her, og husk så at krydse fingre for de danske drenge:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page