top of page

Brandvarme danskere i Sverige og Tyskland


Der er pause i VM i denne weekend, og det bliver mange steder brugt til at køre nationale mesterskaber. Således også i Sverige, hvor feltet er taget til Årsunda til fjerde afdeling af SM, imens ADAC MX Masters er rykket en tur til Tensfeld. Begge steder er der danskere med, og begge steder har danskerne markeret sig flot!

I Sverige var det især Mathias Jørgensen der brændte igennem i MX2-klassen. Danskeren sluttede i top 3 for første gang hinsidan, i dagens enlige heat, og det er selvfølgelig noget der lover godt for morgendagens to heat også. Mathias Gryning lavede en lille fejl undervejs i MX1-klassens heat, men kom alligevel over stregen som nummer 9. Han har også to heat i morgen. I 125-klassen var Oliver Olsen uheldig, efter ellers at have kørt flot til SM, men Oliver har et enkelt heat i morgen til at revanchere sig.

Alle resultater fra Sverige her: http://www.mxsm.nu/race/71/status

I Tyskland var det også en god dag for danskerne, og her var det især godt at se Nichlas Bjerregaard til start i den stærke Masters-klasse. Nichlas satte en god tid, og kører til bommen i morgen som nummer 15. Samtidig ser det ud som om at det hårde slid endelig har båret frugt for Sam Korneliussen, der også sneg sig med til bommen som nummer 39. Nicolaj Damsgaard blev 2. reserve. I Youngster-klassen var det med Bastian Bøgh Damm i hopla, og danskeren satte hurtigste tid i sin kvalgruppe, og kører derfor som nummer 2 til bommen i morgen. Glen Meier kører ind som nummer 10. Også i 125-klassen var der danskere med, og her sluttede Rasmus Pedersen som nummer 8, Magnus Smith som nummer 23 og Victor Kleemann som nummer 27.

Vi krydser fingre for alle danskere i morgen!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page