top of page

Danskerne kæmpede i Tyskland og Sverige


Søndag var danskerne for alvor i ilden, da der skulle deles point ud i både Tyskland og Sverige, til henholdsvis ADAC MX Masters i Tensfeld, og Svensk Mesterskab i Årsunda. Desværre var der ikke helt så meget dansk held i sprøjten, som det var tilfældet i går.

I Tyskland var Nichlas Bjerregaard på pletten i Masters-klassen, og efter en god kval', var Nichlas godt placeret på bommen, men desværre var heldet - igen - ikke med det danske stjernefrø. Der var endnu to danskere i aktion i Masters-klassen, hvor Sam Korneliussen sluttede som nummer 30, og Nicolaj Damsgaard som nummer 31, i det stærke felt. I Youngster-klassen kom Glen Meier hjem som nummer 9, imens Bastian Bøgh Damm ikke havde sin bedste dag på kontoret, på trods af en flot kvalifikation i går. I 125-klassen var Rasmus Pedersen bedste dansker, da han sluttede som nummer 12, imens Magnus Smith sluttede som nummer 16 og Victor Kleemann som nummer 23,

I Sverige viste den ellers lækre skandinaviske sommer tænder, og åbnede for sluserne over fjerde afdeling af DM i Årsunda - og ikke mindst over de tre danskere der var i aktion. Mathias Jørgensen kørte et perfekt heat i går, men desværre var heldet ikke med ham i dag, hvor et uheldigt sidste heat, gav ham en placering som nummer 8 samlet i MX2. I MX1 var Mathias Gryning heller ikke uden uheld i dag, og han sluttede som 9'er i den klasse. Oliver Olsen fik ingen point i går, men i dag var der 10 point til danskeren i 125-klassen. Det gav en plads som nummer 16 på dagen.

Find alle resultater fra Sverige her: http://www.mxsm.nu/race/71/status

Foto: Pixel-cross.com / Steffen Schollbach

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page