top of page

Pastrana, Sipes og Ronnie Mac til MXoN


Vil du starte din søndag, med noget der vil få dig til tro at MX-Index har tabt sutten, efterfølgende få dig til at skrige fanboy'ish, og derefter gøre honnør? Så læs her. For det er blevet meldt ud at Travis Pastrana, Ryan Sipes og Ronnie Mac (ja, dén Ronnie Mac) stiller op for Puerto Rico til Motocross of Nations på Red Bud. Det meldte Puerto Ricos forbund ud i går ifølge RacerXOnline, og de vil selvfølgelig alle tre stille op på 2-taktere, hvad ellers. Åh, og Ricky Johnson er team manager!

Travis har ikke kørt professionelt siden 2004, men har lovet at kigge ned i træningscentret, og se om RM250'eren stadig kan starte. Desuden glæder han sig til at være en del af Motocross of Nations igen, som han jo har vundet før. Ryan Sipes udtaler, at det er en drøm der går i opfyldelse at skulle køre til Motocross of Nations. Imens Ronnie Mac kun havde én ting at sige: "Vi kommer for at vinde."

Holdets mål er ydermere, at hjælpe Puerto Rico tilbage på dets fødder, efter landet for et år siden, blev voldsomt hærget af en orkan. Derfor vil salg af merchandise omkring holdet, også blive brugt til at give til forskellige organisationer i landet. Inde på www.ronsontop.com, kan man købe merchandise eller donere direkte.

Galskab for en god sag? We approve.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page