top of page

Haarup tilbage på cyklen


Mikkel Haarup pådrog sig en skade, da han styrtede voldsomt under GP'et i Ottobiano tidligere på året, og efter at have siddet ude i noget tid, vendte det danske stjernefrø i dag tilbage på cyklen! Vi fik derfor en status fra Mikkel på skaden, og hvor længe der går, inden vi ser ham i aktion igen.

Mikkel Haarup: "Jeg har i dag været på cyklen for første gang i lige godt 9 uger. I den periode har jeg selvfølgelig arbejdet på min fysiske form, men det er bare ikke det samme som at køre cross, lige meget hvor hårdt man arbejder. Det kan jeg også bekræfte nu! Jeg var ude og køre på Randers, på grund af at det er en rimelig nem bane, som ville passe rigtig godt til mig, da jeg gerne ville starte roligt ud. Efter et par træninger kunne jeg selvfølgelig godt mærke, at det var længe siden jeg har været på hesten sidst, men alt taget i betragtning, så var det en god første dag på cyklen. Planen er at jeg bliver her i Danmark, indtil jeg har fået kørt lidt timer på cyklen, og derefter tager jeg til Belgien for at starte fuldstændig op igen, sammen med teamet. Planen er at tage det skridt for skridt, så nu må vi se hvornår jeg bliver klar til at køre løb. Men en ting er helt sikkert: Jeg stiller ikke op til et løb, før jeg mener jeg kan vinde."

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page