top of page

TKO med god kval' - The Bullet uhyggelig


Årets VM nærmer sig sin afslutning med hastige skridt, men vi skal lige igennem de sidste fire afdelinger, inden vi kan fejre endnu en dansk VM-medalje. I denne weekend er feltet i Bulgarien, hvor Thomas Kjer Olsen igen skal kæmpe for point til den samlede stilling.

Og det gjorde TKO fornemt i dag. Han viste god fart hele dagen, og da kvalheatet gik, så kørte han en flot fjerdeplads hjem. Det giver et godt udgangspunkt til morgendagens heat. Hans teamkammerat Thomas Covington tog sejren, foran Jorge Prado og Pauls Jonass.

I MXGP-klassen var Jeffrey Herlings i en klasse for sig. The Bullet vandt sit tiende kvalheat i årets sæson, og undervejs var hans hurtigste omgangstid næsten 3 sekunder hurtigere end alle andre på banen. Tim Gajser tog andenpladsen, imens Clement Desalle lukkede og slukkede i top 3. Antonio Cairoli kæmpede bravt, men kører med en mindre knæskade, som han pådrog sig sidste weekend i Schweiz.

Resultat, kvalheat, Bulgarien:

MXGP

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Tim Gajser - Honda

3. Clement Desalle - Kawasaki

4. Romain Febvre - Yamaha

5. Antonio Cairoli - KTM

6. Max Anstie - Husqvarna

7. Gautier Paulin - Husqvarna

8. Jeremy Seewer - Yamaha

9. Jeremy van Horebeek - Yamaha

10. Julien Lieber - Kawasaki

MX2

1. Thomas Covington - Husqvarna

2. Jorge Prado - KTM

3. Pauls Jonass - KTM

4. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

5. Calvin Vlaanderen - Honda

6. Hunter Lawrence - Honda

7. Anthony Rodriguez - Yamaha

8. Marshal Weltin - Kawasaki

9. Stephen Rubini - KTM

10. Maxime Renaux - Yamaha

Du kan finde alle resultater her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

Højdepunkter fra kval:

Foto: Paul Weyten

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page