top of page

Jakob Madsen viste flaget flot


Jakob Madsen var ene mand / dreng om at repræsentere Danmark i dag, til Junior VM i Australien, og den danske EM-sølvvinder gjorde det rigtig flot, da der tidligt søndag morgen - dansk tid - blev kørt om titlerne.

Jakob formåede at høste fire point på banen i Horsham, hvor der altså var deltagere fra hele verden, og der blev virkelig kæmpet hårdt. De gav en plads som nummer 23 på dagen for danskeren, der desuden er blevet en gigantisk oplevelse rigere. Det var i stedet en lokal kører der løb med titlen i 65cc, da Braden Plath snuppede sejren, foran amerikanske Enzo Temmerman. I 85cc var der amerikansk sejr, da Caden Braswell henviste Kay de Wolf og Kay Karssemakers til de efterfølgende pladser. I 125cc var det endnu en australier der sad på tingene, da Bailey Malkiewicz tog sejren, for næsen af Mattia Guadagnini og Petr Polak. Så altså ingen VM-titler til Europa i år.

Du kan finde alle resultater her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1581031

Foto: JF Photography

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page