top of page

Hold til MXoN


Mange af de største spillere har bekendt kulør til årets Motocross of Nations, og selvom vi kommer til at mangle de danske drenge, så er der lagt op til et brag på Red Bud, som vi allerede glæder os til. Her er holdene indtil videre.

Frankrig:

Gautier Paulin - MXGP

Dylan Ferrandis - MX2

Romain Febvre - Open

Der bliver stadig mumlet lidt i krogene, om at Marvin Musquin skulle have været med - formodentlig i stedet for Paulin. Paulin blev dog meldt ud som værende den mest sikre af de tre udtagede kørere, af det franske forbund. Om det var et klogt valg, får vi at se på Red Bud.

Holland:

Jeffrey Herlings - MXGP

Calvin Vlaanderen - MX2

Glenn Coldenhoff - Open

The Bullet ser frem til at skinne i USA. Han er uhyggelig i øjeblikket, og med tilføjelsen af Vlaanderen, så ligner holdet en mulig vinder.

GB:

Tommy Searle - MXGP

Ben Watson - MX2

Max Anstie - Open

Også på det britiske hold var der meget polymik om udtagelsen. Mange mente at Jake Nicholls skulle have været med, da han har været strålende i det britiske mesterskab, og han desuden kørte afdelingen af AMA Pro Motocross på netop Red Bud. Nicholls har også udtalt at han er skuffet.

Belgien:

Clement Desalle - MXGP

Jago Geerts - MX2

Jeremy van Horebeek - Open

Et hold der næsten var givet på forhånd. Geerts brækkede sit kraveben inden VM i Bulgarien, men forventes tilbage allerede i Assen.

Schweiz:

Valentin Guillod - MXGP

Jeremy Seewer - MX2

Arnaud Tonus - Open

Der er stadig et par ubekendte for schweizerne. Hvis Arnaud Tonus ikke blive klar, så hopper Seewer til Open-klassen, så Killian Auberson kan køre i MX2.

Australien:

Kirk Gibbs - MXGP

Hunter Lawrence - MX2

Mitchell Evans - Open

Chad Reed var skuffet over ikke at være udtaget, og mente at han stadig var den bedste australier derude. Det grinede folk af, indtil mudderbadet på Ironman MX ... Hunter Lawrence lader til at være på vej i form dog.

Italien:

Antonio Cairoli - MXGP

Michele Cervellin - MX2

Alessandro Lupino - Open

Et yderst stærkt hold. Antonio Cairoli kæmper med et par skavanker, men lad os håbe han kommer til Red Bud i topform. Lupino har kørt en flot sæson og det samme har Michele Cervellin - både før og efter skiftet til Yamaha midtvejs.

Estland:

Tanel Leok - MXGP

Hardi Roosiorg - MX2

Harri Kullas - Open

Esterne? De sniger sig altid op i top 10. Vi er ikke sikre på hvordan, men det sker hver gang. Vi vurderer at det er en blanding af sort magi, og så den mængde MXoN-erfaring Leok kører med.

USA:

Eli Tomac - MXGP

Aaron Plessinger - MX2

Justin Barcia - Open

Det hold der skal forsøge at genrejse USA i VM for hold. Tomac er med, og han virker tændt. Kan han gøre noget ved Herlings? Med Plessinger og Barcia i topform, må amerikanerne betragtes som svage favoritter inden det går i gang.

Sverige:

Filip Bengtsson - MXGP

Alvin Östlund - MX2

Anton Gole - Open

Svenskerne sender et blåt hold afsted, og det har kunnet lade sig gøre, fordi Rock River Yamaha i USA, har tilbudt deres hjælp. Fredrik Norén har tidligere på året meldt ud, at han ikke ville være med på holdet, da han plejer en skade.

Danmark:

Deltager ikke i 2018

Slovenien:

Deltager ikke i 2018

Canada:

Colton Facciotti - MXGP

Jess Pettis - MX2

Kaven Benoit - Open

Rusland:

Det er stadig tvivlsomt om Rusland sender et hold

Irland:

Graeme Irwin - MXGP

Martin Barr - MX2

Stuart Edmonds - Open

Portugal:

Er også tvivlsom

Puerto Rico:

Travis Pastrana - MXGP

Ryan Sipes - MX2

Kevin Windham - Open

Måske det mest hypede hold til et MXoN til dato? Ronnie Mac skulle have været manden i Open-klassen, men der var altså en grænse for, hvor meget sjov man må have i international motocross. Kevin Windham blev hevet ind, og det skal nok blive godt. Glem ikke at både Pastrana og Windham har vundet MXoN (for næsten tyve år siden, men stadig.) TP har lagt videoer op hvor han køretræner, og det går ikke langsomt ...

Spanien:

Jose Butron - MXGP

Jorge Prado - MX2

Carlos Campano - Open

Spanierne kommer med en potentiel verdensmester i Jorge Prado, og selvom man må undvære Iker Larrañaga, så er det et fornuftigt hold.

Slovakiet:

Slovakiet har heller ikke annonceret et hold

Tyskland:

Ken Roczen - MXGP

Henry Jacobi - MX2

Max Nagl - Open

Hvor mange er glade for at have KRoc tilbage til MXoN? Det tyske hold ser på papiret ud til at kunne drille i toppen, hvis Jacobi bliver siddende på cyklen, og Max Nagl kommer ordentligt tilbage efter sin skade.

New Zealand:

Cody Cooper - MXGP

Dylan Walsh - MX2

Rhys Carter - Open

Tjekkiet:

Vaclav Kovar - MXGP

Martin Krc - MX2

Martin Michek - Open

Brasilien:

Gustavo Pessoa - MXGP

Enzo Lopez - MX2

Fabio Santos - Open

Hvis et par af navnene virker bekendte, så var Gustavo Pessoa i top 10 i andet heat til GP'et i Bulgarien, hvor han i øjeblikket fylder ud for Steve Dixons Kawasaki-team. Den samme situation havde Enzo Lopez hos JGR Suzuki i USA i denne Pro Motocross-sæson.

Sydafrika:

Michael Docherty - MXGP

Bradley Lionett - MX2

Caleb Tennant - Open

Venezuela:

Lorenzo Locurcio - MXGP

Anthony Rodriguez - MX2

Carlos Badiali - Open

Et hold der godt kunne snige sig med i A-finalen. Anthony Rodriguez har været godt kørende i MX2-klassen til VM, og Lorenzo Locurcio sluttede i den samlede top 20 i 450-klassen i USA udendørs.

Mexico:

Julio Cesar Zambrano - MXGP

Tre Fierro - MX2

Felix Lopez - Open

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page