top of page

MACsimalt greb


Indrømmet, her på MX-Index er vi kede af, at vi ikke får Ronnie Mac at se til Motocross of Nations. Vi er af den helt klare holdning, at der skal være plads til sjov i motocross, selv på så højt et plan, men der findes folk der ser noget mere strengt, krakilsk og alvorligt på verdens bedste sport. Sådan er det.

Men så kan vi glæde os over, at karakteren Ronnie Mac lader til at være mere populær end nogensinde på internettet, og at han samtidig vender tilbage til Red Bull Straight Rhythm senere på året. Her tabte han jo som bekendt til Gared Steinke, men i år er Ron besluttet på at få hævn. Der bliver ladet op i denne lille video, der flyder med bajere, dialekt og goon rides i verdensklasse. Åh, og så bliver der også lavet solidt grin med både Jeremy McGrath og Jeff Emig. Enjoy!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page