top of page

Haarup tilbage i Assen


Mikkel Haarup har ikke været bag bommen, siden han styrtede voldsomt i Ottobiano, men nu er det danske stjernefrø heldigvis klar igen! Vi har nemlig snakket med Mikkel, og han kan bekræfte at han skal køre under weekendens GP i Assen, ligesom han også løfter sløret for et par andre spændende ting! Læs mere her!

Mikkel Haarup: "Jeg har været tilbage på cyklen i lige godt 5 uger nu, og jeg begynder lige så stille at komme tilbage i køreform. Der er altid lidt vanskeligheder, når man kommer tilbage på cyklen, efter ikke at have kørt i cirka 9 uger. Til at starte med, da jeg var hjemme, fokuserede jeg egentlig bare på at få kørt en hel del timer, uden rigtig at tænke på farten. De sidste 3 uger har jeg været i Belgien, hvor jeg lige så stille er begyndt at få lidt tempo på. Jeg vil stadig ikke sige jeg er 100% tilbage, men jeg har en god følelse med cyklen og føler at jeg godt kan være med i EMX-tempo. I fredags fik vi 2019 Husqvarna'en tilsendt til Ice One workshoppen og jeg har så testest på den, den sidste uge, i håb om at jeg kunne få den klar til i weekenden. Jeg besluttede dog igår (onsdag) at jeg ikke vil køre på den i Assen, på grund af at jeg vil have lidt flere timer til at teste den, inden jeg bruger den til ræs. Det var selvfølgelig lidt ærgerligt, da den har fået et endnu bedre stel end 2018-modellen, men mon ikke det går alligevel.

Jeg forventer ikke så meget af weekenden, men målet er at lave 2 stabile heat, hvilket jeg føler at jeg har manglet tidligere på sæsonen. Jeg ved at mange folk har sat store forventninger til i weekenden, på grund af at det er sand og jeg normalt er rimelig dygtig til det, men jeg prøver at holde hovedet kold og bare få stabile 2 heat i mål. Det er selvfølgelig mega lækkert at være tilbage. Jeg ved godt at jeg meldte ud, at jeg ikke ville møde op til et løb, uden at kunne køre med i toppen, og det holder jeg fast i, men målet er ikke at vinde endnu. Lige siden jeg satte mig på cyklen for 5 uger siden, har jeg haft et smil på læben. Jeg nyder hvert et øjeblik på cyklen, og jeg glæder mig allerede til at vintertræningen begynder!"

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page