top of page

Fornuftig dansk dag i Assen


Der var mange danskere i aktion i dag i Assen, da næstsidste MXGP for i år, rullede over den sandede bane. Og de gjorde det generelt flot, selvom der dog også var uheld at spore.

Vi starter dog i den store klasse, hvor Jeffrey Herlings er svimlende tæt på sin første titel. Han mangler blot en håndfuld point, og den mission blev lettere i dag, da The Bullet slog alle andre og tog nok en sejr i kvalheatet. Antonio Cairoli tog andenpladsen, imens Glenn Coldenhoff lukkede og slukkede i top 3. I MX2 var der to danskere med, og Thomas Kjer Olsen sluttede kvalheatet som nummer 8. Jakob Kjær Nielsen kørte sit livs første kvalheat til VM, og han sluttede som nummer 23. Lugter der af VM-point? Kryds fingre for Jakob og Thomas i morgen!

I WMX var der også danskere på spil, men desværre så sluttede de lovende takter fra Sara Andersen, på den forkerte side af rækværket. Danskeren var godt kørende i dagens heat, men desværre styrtede hun voldsomt. Se episoden i klippet herunder. Line Dam var også stærkt kørende, og sluttede på en suveræn syvendeplads.

Mikkel Haarup og Bastian Bøgh Damm kvalificerede sig til de pointgivende heat i EMX250, og de gjorde det begge to flot. Mikkel Haarup vendte tilbage med en ottendeplads, imens Bastian sluttede som nummer 11. De har et heat igen i morgen.

Højdepunkter fra VM:

Højdepunkter fra EMX250:

Højdepunkter fra WMX:

Foto: Juan Pable Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page