top of page

Magnus Ø tog sidste stik i DM B-MX1


DM i B-klasserne blev afgjort i lørdags på Hedeland, og her endte en spændende sæson i B-MX1, hvor den røde nummerplade har skiftet hænder et par gange, med guld til manden der startede med at have den. Magnus Øriis vandt første afdeling, og har siden holdt sig til, og med to sikre heatsejre til sidste afdeling i lørdags, så kunne sjællænderen altså lade sig hylde som mester. Vi har fået en status fra ham ovenpå titlen.

Magnus Øriis: "Sæsonen 2018 gået over al forventning! Hele vinteren op til gik med genoptræning efter en knæskade, så målet var derfor at køre en top-5 placering hjem og deltage til A-DM afdelingerne, så jeg kunne blive A-kører. Sæsonen startede godt ud med at tage den røde nummerplade til første afdeling af B-DM i Slagelse, men derfra kæmpede jeg med nogle småskader op til de næste to DMer. Det gjorde at jeg ikke kunne levere 100% og var forhindret deltagelse til A-DM. Til de to sidste afdelinger af B-DM spillede alt dog igen, og jeg vandt 3 ud af 4 heat, og endte som Danmarksmester - efter noget af en gyser på Hedeland. Ugen før sidste afdeling af DM, kørte vi desuden sidste afdeling af SM på Vordingborg-banen, hvor jeg vandt begge heat og Sjællandsmesterskabet med maksimumpoint i B-MX1. Størstedelen af fokus i år har helt klart været på cross, selvom jeg også har knoklet med min uddannelse, og med at finde en læreplads og den slags ting. Jeg har fundet en læreplads hos Brokøb Tømrerfirma og det ser ud til at de kan holde mig ud, selvom jeg kom til at skære en kundes havebord over. Ej, alle brikker er faldet på plads i år, så nu er der lige nogle ting der skal fejres, før vi gør klar til næste sæson i A-klassen, hvor den skal have hele armen endnu engang."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page