top of page

Mestrene fundet i Sverige!


Som det har været traditionen, så blev det svenske mesterskab afgjort over én dag, og det blev det i dag i Varberg. Der var danskere med i de fleste klasser, og til slut blev der delt medaljer ud til mestrene!

Filip Bengtsson endte med at tage en klar sejr i MX1-klassen, imens Jakob Kjær Nielsen kørte flot og blev nummer 8 på dagen. Det lover godt for spændingen i Næstved! Mathias Gryning var stadig ikke helt på toppen, efter styrtet til sidste afdeling af det svenske mesterskab, men han kom igennem som nummer 14 efter endnu et styrt, og slutter som nummer 8 i mesterskabet.

Resultat, MX1:

1. Filip Bengtsson - Yamaha

2. Jesper Jönsson - Husqvarna

3. Oskar Olsson - KTM

4. Jimmy Wicksell - KTM

5. Emil Berggren - Husqvarna

8. Mathias Gryning - KTM

23. Nichlas Bjerregaard - Yamaha

27. Jakob Kjær Nielsen - KTM

I MX2 var der tæt kamp om det, men det endte med at Ken Bengtsson tog mesterskabet, imens Mathias Jørgensen lagde røg ud på sin 2-takter, og blev nummer 12 på dagen. Danskeren sluttede SM som nummer 10 samlet.

Resultat, MX2:

1. Ken Bengtsson - Husqvarna

2. Pontus Jönsson - Husqvarna

3. Anton Gole - Yamaha

4. Danne Karlsson - Husqvarna

5. Nick Kouwenberg - Yamaha

10 Mathias Jørgensen - Kawasaki

25. Jakob Kjær Nielsen - KTM

38. Nikolaj Skovgaard - KTM

54. Andreas Hansen - KTM

I 125-klassen var Oliver Olsen i aktion, og danskeren gjorde det rigtig flot, med en sjetteplads på dagen, og en plads som nummer 8 i det samlede klassement.

Du kan finde alle resultater fra dagen i Sverige her: http://www.mxsm.nu/race/74/status

Der blev også kørt kvalifikation i Tyskland, og her gjorde danskerne det virkelig flot! Der er danskere til start i alle fire klasser - flere helt i toppen - når starten går i morgen! Både Mikkel Haarup og Glen Meier kvalede i top 10 i Youngster-klassen, imens Sam Korneliussen kvalede ind i Masters-klassen, og både Magnus Smith og Victor Kleemann er med i 125-løjerne. I 85-klassen tog man dog forskud på løjerne, og kørte første heat i dag, og her var Andreas Krogh Jensen, Lucas Bruhn og Mads Fredsøe i top 15!

Du kan finde resten af danskerne, og alle de andre stjerner i Tyskland, på resultatlisterne her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2018/holzgerlingen-6733/

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page