top of page

ADAC MX Masters afgjort i Holzgerlingen


ADAC MX Masters har igen i år været et stærkt tilløbsstykke, og i dag var det på tide at finde mestrene syd for grænsen. Det blev en finale der igen var godt besøgt at danske kørere, og de gjorde det da også godt, da de sidste point skulle deles ud.

I Masters-klassen var det dog en international affære, da Henry Jacobi endte med at tage titlen, imens Hunter Lawrence løb med sejren på dagen. Sam Korneliussen, som ene dansker, kæmpede bravt.

I Youngster-klassen var Mikkel Haarup godt kørende, især i første heat, da han kørte en andenplads hjem. En femteplads i andet heat, gav Mikkel en plads som nummer 5 på dagen, i en situation, hvor de 5 første var adskilt af ét sølle point. 15-årige Jett Lawrence endte med at tage mesterskabet, imens Glen Meier blev bedste dansker samlet, som nummer 9 i tabellen. Glen kørte også godt i dag, hvor han blev 7'er på dagen.

I 125-klassen var der samlet svensk sejr, da Filip Olsson tog mesterskabet. Bedste dansker i den klasse, blev Rasmus Pedersen, der sluttede som nummer 9. På dagen var det Magnus Smith der var bedste dansker med en plads som nummer 19.

I 85-klassen har danskerne blandet sig højt oppe igennem sæsonen, og i dag var ingen undtagelse. Både Andreas Krogh Jensen og Lucas Bruhn kørte sig i den samlede top 10 på dagen, imens Tobias Caprani sluttede som 9'er i klassementet.

Godt at se så mange danskere vise flaget frem.

Der var mange flere danskere i aktion i dag, og du kan finde dem alle sammen på resultatlisten her: https://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2018/holzgerlingen-6733/

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page