Startlister til Imola


Årets sidste GP er her, og selvom cirkusset har været noget rundt på planeten, så er det alligevel lidt ærgerligt at det allerede er slut. Vi skal dog ikke fortvivle for meget, for der venter et brag af en finale på italienske Imola her i weekenden! Thomas Kjer Olsen er kun et par point fra Danmarks - og sin - anden VM-medalje nogensinde, og vi hepper selvfølgelig hele vejen. Meeeeen, hvis du lige nærlæser startlisten til MX2-klassen, så er der faktisk endnu mere grund til at heppe som dansker! Der er nemlig igen to danskere på den, så det ser ud som om at vi kan juble over endnu en dansk VM-debutant i år! I WMX-klassen er vi også repræsenteret, ligesom der også vil være dansk islæt i Yamaha bLU cRU-klassen.

Vi har fundet alle startlisterne til dig her:

MXGP

MX2

EMX300

YZ125

WMX

Foto: Juan Pablo Acevedo

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder