top of page

Haarup ryddede bulen i Belgien


Mikkel Haarup er tilbage i fuldt firspring efter sin skadespause, det må man konkludere på weekendens resultater til Coupe de L'avenir. Danskeren var hurtigst i alle træninger og tidskvaler', og han vandt kvalheatet samt alle tre heat. Vi har fået en lille status fra ham på weekendens race, og så snakkede vi også med ham, om hvad der skal ske til næste år.

Mikkel Haarup: "Jeg kørte i denne weekend Coupe De L'Avenir, sammen med en masse andre danskere. Allerede om lørdagen gik det over al forventning for vores "Open class"-hold, da vi kvalede' som 1'ere, med henholdsvis en 1. en 3. og en 32. plads. I søndages første heat kommer jeg godt fra start og tager føringen på første omgang. Jeg trækker derefter et godt hul og ligger der resten af heatet. Og med Ankjær som 4'er og Smith som 28'er, så fører vores hold efter første heat. Til andet heat tager jeg starten og vinder heatet, Smith bliver 25'er, dog udgår Ankjær, men vi er stadig med i kampen om sejren, da man må smide to heat væk. Til tredje heat tager jeg starten endnu engang og vinder 3. og sidste heat. Ankjær bliver 12'er, selvom han kørte med en hånd fyldt med vabler. Smith bliver 33'er, efter at have ligget 24'er indtil andensidste omgang, hvor han desværre væltede. Vores Open-hold blev samlet 2'er på dagen, blot 3 point fra førstepladsen, hvilket jeg synes vi godt kan være stolte over, da vi besluttede i sidste øjeblik at stille op! Danmark slutter som 2'er som nation, takket være den gode indsats fra både 65- og 85-holdet!"

Endnu en skalp til danskeren, der desværre fik sin EMX250-sæson ødelagt af skader i år. Næste år skal Mikkel igen køre om titlen i EMX250-klassen, og det bliver igen for Ice One Factory Husqvarna at vi kommer til at se ham. Mikkel fortæller at han føler sig hjemme i teamet, og at alle yder en virkelig god indsats, så nu er det op til ham! VI håber det hele går glat for Mikkel Haarup i 2019.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page