top of page

Mathias Jørgensen til AMA Supercross!


Knap er al champagnen fra DM-sejren i MX2 vasket af kinderne, før der venter Mathias Jørgensen en endnu større udfordring! En udfordring i gigant-klassen! Der har nemlig været kørt nogle tankespil og rygter på det seneste – især på de sociale medier – hvor hovedpersonen selv har antydet et farvel til Dansk og Svensk mesterskab, hvor det ellers er gået rigtig godt i år. Betød det et farvel til motocross og et stop? Nej. I stedet betyder det nemlig starten på et nyt eventyr. Et eventyr på den anden side af Atlanten. Mathias skal nemlig forsvare Dannebrog ved de amerikanske mesterskaber i supercross, der starter som noget af det første i det nye år, det har han netop afsløret ved sin sæson-afslutningsfest her til aften. Det bliver i 250-klassen på en KTM at danskeren skal køre, og formodentlig bliver det på Vestkysten at han kommer til at tørne ud. Mathias Jørgensen har været en af de mest succesfulde danskere indendørs de seneste par sæsoner, så det skal være spændende at se, hvordan han gør det imod verdens bedste til disciplinen. Vi skal selvfølgelig nok følge Mathias og hans eventyr tæt!

Foto: Caroline Joelsson

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page