top of page

Ny millionær i Las Vegas! MEC


Der blev for ottende gang kørt Monster Energy Cup på Sam Boyd Stadium i Las Vegas i nat, og der var både fart og spænding i luften! Og så lykkedes det endelig igen for en kører, at vinde Monster-millionen!

Du kan finde alle aftenens finaler her:

Der var nemlig rigtig god kamp om det hele - lige med undtagelse af om førstepladsen selvfølgelig. Eli Tomac vandt nemlig alle tre finaler, og derved sikrede han sig altså præmien på 1 million dollar, ligesom han også vandt Monster Energy Cup'en for anden gang. En fornuftig måde at vaske sidste weekends ørefigen til MXoN af sig på. Jason Anderson tog sig af den samlede andenplads, imens Joey Savatgy debuterede flot på sin 450'er, med en samlet tredjeplads. Justin Barcia og Malcolm Stewart lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Monster Energy Cup 2018:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Jason Anderson - Husqvarna

3. Joey Savatgy - Kawasaki

4. Justin Barcia - Yamaha

5. Malcolm Stewart - Honda

6. Josh Grant - Kawasaki

7. Vince Friese - Honda

8. Chad Reed - Suzuki

9. Jordon Smith - KTM

10. Blake Baggett - KTM

Du kan finde alle resultater her: https://results.amasupercross.com/

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page