top of page

Season wrap-up fra Team Westside Racing


Støvet har lagt sig, stilheden indfinder sig, dagene bliver kortere, træerne skifter farve. Og vigtigst af alt, løbskalenderen er tømt. Alt sammen klare signaler om at sæsonen 2018 går på hæld.

For teamet under den olme tyr, Team Westside Racing, betyder det blot at året går ind i en ny spændende fase. Nu skabes fundamentet for sæsonen 2019. Men inden vi når så langt, tager vi et tilbageblik på 2018.

Teamchef Per Rasksen beretter: ”Sæsonen 2018 har været rigtig god i Team Westside Racing! Vi har afholdt rigtigt gode aktiviteter for medlemmerne og er blevet mødt med stor opbakning. Højdepunktet på den sociale side var vores påske-træningstur til Belgien, hvor vi havde 50 kørere og mekanikkere indlogeret i en uge i Lommel – for teamets regning! Også vores weekendture til Aulum er en stor succes, med masser af træning og socialt samvær. Alt i alt har 2018 været et rigtigt godt år for teamet.”

Team Westside Racings kørere har i høj grad gjort sig positivt bemærket, ført an af Mathias Gryning i MX1, gode enkeltpræstationer i MX2, Mads Vestergaard i 125-klassen, ligeledes kombineret med gode enkeltpræstationer. Teamets kørere i micro- og minirækkerne har kæmpet sig frem til flotte resultater, både over sæsonen som helhed og gennem flotte enkeltpræstationer:

  • Mathias Gryning #334 tog sig af den samlede andenplads i A-MX1, efter stabil kørsel det meste af sæsonen.

  • Mads Vestergaard #581 snuppede den samlede tredjeplads i U125 i sidste afdeling, efter en konstant stigende formkurve gennem 2018.

  • Mikkel Rosenkilde Wollesen #968 har sikret sig B80 licens, ved flot kørsel hele sæsonen i micro-rækkerne.

  • Oscar Møller #502 har ligeledes sikret sig B80 licens.

Team Westside Racings kørere nyder godt af de træningssamlinger og sociale arrangementer, teamet arrangerer i løbet af sæsonen. Alle træningssamlinger og sociale arrangementer finansieres af teamets sponsorer.

Per Rasksen afslutter: ”Vi går nu ind i vintersæsonen. Jeg ved at mange af teamets medlemmer allerede er godt i gang med planlægningen af 2019. Det er nogle ambitiøse sportsfolk vi har med at gøre, som forstår værdien af forberedelse. Teamets aktiviteter går på vågeblus i de næste par måneder, for så at vågne op igen med et brag. Vi har allerede planlagt næste års påsketur for teamets medlemmer, som igen går til Belgien. Der ud over tør jeg godt love, at også 2019 bliver et spændende år for Team Westside Racing. God off-season til cross-Danmark og tak for et fantastisk 2018.”

En stor tak til alle teamets sponsorer: SEAT, HS Truck ApS, VPD Bearbejdning ApS, BYG & DESIGN ApS, Nordland ATV ApS og Westside Racing.

Team Westside Racing er en selvstændig forening, der drives med sponsormidler. Teamet har egen bestyrelse, der vælges af teamets medlemmer. Teamets formål er at skabe et socialt netværk for medlemmerne i en individuel sport og samtidig kæmpe med om medaljerne i motocross-sporten. Forretningen Westside Racing v/Per Rasksen er teamets navnesponsor.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page